Isha- en Tarawieh gebed tijdens de Ramadan gedurende de avondklok

De gezegende maand Ramadan staat voor de deur. Deze bijzondere maand van aanbidding en bezinning zal met de wil van Allah wederom een speciale maand voor de moslims zijn. Zolang de avondklok voortduurt, is het niet mogelijk om tijdens de Ramadan het Isha gebed en de Tarawieh gebeden op de gebruikelijke wijze te verrichten. Deze zullen wel door de imams en een aantal voorgangers in de moskee verricht worden en live worden uitgezonden. Na het Maghreb gebed zal de moskee dan ook niet meer toegankelijk zijn voor bezoekers.

Tevens is besloten om gedurende de avondklok het Fajr gebed om 05.00 uur te laten beginnen. Uiteraard zal de Adhaan verricht worden op het vastgestelde tijdstip. Op deze wijze wordt het voor iedereen mogelijk gemaakt om gezamenlijk het gebed in de moskee te verrichten.

Indien er zich na 20 april wijzigingen ten aanzien van de avondklok voordoen, zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de te nemen stappen. Mocht u vragen hebben over deze mededeling dan kunt u contact opnemen met het bestuur via info@moskee-elfath.nl.


Geplaatst

in

door

Tags: