Update bijwerken ledenadministratie

Assalaamoe alaikoem wa rahmatoellahi wa barakaatoeh,

Beste leden van moskeevereniging Masjid El Fath,

Zoals jullie wellicht weten, zijn wij druk bezig met het bijwerken en optimaliseren van onze ledenadministratie. Eerder hebben wij een oproep gedaan aan alle leden tot het aanleveren van gegevens om zo de ledenadministratie op orde te maken.

Inmiddels hebben ruim 400 leden hun gegevens aangeleverd, waarvoor dank! Onze vereniging telt echter veel meer leden en dus hebben wij helaas nog niet van iedereen het formulier retour ontvangen. Hierbij dus nogmaals het verzoek ons te helpen dit proces te versnellen door zelf de gegevens aan te leveren, indien je dit nog niet hebt gedaan. Ook kun je ons helpen door andere leden van onze moskee binnen je eigen omgeving te attenderen op dit verzoek. www.moskee-elfath.nl/mijngegevens.

Mocht je vragen hebben over de aanlevering van de gegevens of andere vragen dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met ons bestuur via info@moskee-elfath.nl.

Naast het optimaliseren en digitaliseren van onze ledenadministratie, hebben wij de gegevens van onze leden ook nodig voor het verstrekken van de nieuwe ledenpas van Moskee El Fath. De pas wordt verstrekt aan alle leden als bewijs van hun lidmaatschap.

Dank voor jullie medewerking!

Bestuur Moskeevereniging Masjid El Fath


Geplaatst

in

door

Tags: